in prijs verlaagd
Eenvoudig maar voedzaam - J. Jobse-van Putten
OverzichtIn dit wetenschappelijk onderzoek worden alle aspecten van de Nederlandse maaltijd vanaf de middeleeuwen tot de twintigste eeuw in hun maatschappelijke context geanalyseerd: de basisprodukten, de bereidingswijze, de combinatie en opeenvolging van de gerechten, de tafelschikking, de tafelgenoten, het eetgedrag en het denken over het eten. Bijzondere aandacht wordt daarbij geschonken aan de regionale en sociale varianten en de veranderingen die daarin in de loop van de tijd zijn opgetreden. Het onderzoek is gedaan op basis van volkskundevragenlijsten en spijslijsten.
Voor de inhoud: zie de foto's 2, 3 en 4.
Geïllustreerd.
Auteur | : Jozien Jobse-van Putten (1946) |
Artikelnummer | : BF1104 |
Categorie | : Geschiedenis |
Taal | : Nederlands |
ISBN | : 9789061684275 |
Uitgever | : Sun |
Druk | : 2 |
Jaar | : 1996 |
Pagina's | : 573 |
Bindwijze | : Paperback |
Afmetingen | : 15.5 x 24.5 x 3.5 cm. |
Conditie | : Goed; aan de achterkant van het schutblad zit een wit etiket, zwarte veeg aan het achter schutblad |
Verzending | : Pakketpost |
INCLUSIEF VERZENDKOSTEN binnen Nederland