in prijs verlaagd

Eenvoudig maar voedzaam - J. Jobse-van Putten

Artikel 1059 van 1475
€ 13,99
Voorraad 1 stuk
Overzicht

In dit wetenschappelijk onderzoek worden alle aspecten van de Nederlandse maaltijd vanaf de middeleeuwen tot de twintigste eeuw in hun maatschappelijke context geanalyseerd: de basisprodukten, de bereidingswijze, de combinatie en opeenvolging van de gerechten, de tafelschikking, de tafelgenoten, het eetgedrag en het denken over het eten. Bijzondere aandacht wordt daarbij geschonken aan de regionale en sociale varianten en de veranderingen die daarin in de loop van de tijd zijn opgetreden. Het onderzoek is gedaan op basis van volkskundevragenlijsten en spijslijsten.

Voor de inhoud: zie de foto's 2, 3 en 4.

Geïllustreerd.

Auteur

: Jozien Jobse-van Putten (1946)

Artikelnummer 

: BF1104

Categorie

: Geschiedenis

Taal

: Nederlands

ISBN

: 9789061684275

Uitgever

: Sun

Druk

: 2

Jaar

: 1996

Pagina's

: 573

Bindwijze

: Paperback

Afmetingen

: 15.5 x 24.5 x 3.5 cm.

Conditie

: Goed; aan de achterkant van het schutblad zit een wit etiket, zwarte veeg aan het achter schutblad

Verzending

: Pakketpost

INCLUSIEF VERZENDKOSTEN binnen Nederland

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

© 2012 - 2024 sjakieendeboekenfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel