Creating a successful restaurant - J. Herbert

Artikel 281 van 827
€ 11,99
Voorraad 1 stuk
Overzicht

The author gives practical advice on financing, location, cuisine, menu planning, kitchen equipment, interior design, prices, quality control, insurance, health inspections, inventory, staff selection, advertising, and expansion.

Voor de inhoud: zie de foto's 2,3 en 4.

Auteur

: Jack Herbert

Artikelnummer 

: BF8428

Categorie

: Studie en management / Engelstalige boeken

Taal

: Engels

ISBN

: 0312171285 / 9780312171285

Uitgever

: St. Martin's Press

Druk

: 1

Jaar

: 1985

Pagina's

: 210

Bindwijze

: Hardcover, met stofomslag

Afmetingen

: 14 x 21.5 cm.

Conditie

: Als nieuw (boek) - goed (omslag); geplakt scheurtje en kaal aan de randen

Verzending

: Brievenbuspost

INCLUSIEF VERZENDKOSTEN binnen Nederland

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

© 2012 - 2024 sjakieendeboekenfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel